Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Türk Öze Dönüş Platformu
Türk Hareketi
2026-06-21 15:59

Türk Öze Dönüş Platformu

24 Nisan 2026 günü Ankara Kent Konseyinde Türk Öze Dönüş Platformu bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ulusal ve yerel basının davet edildiği toplantı kahvaltılıydı.
Birçok basın kuruluşumuzun ilgi göstermesi bizi sevindirdi.
Türk Öze Dönüş Platformu Tanıtın Konuşması Genel Sekreterimiz Ahmet Ünsal tarafından yapıldı. 
Genel Başkan Yardımcımız Ufuk Baykal Ülgen "Yeni Küresel Düzenin Eşiğinde Türkiye ve Türk Dünyasının Stratejik Yükselişi" konulu bildirisini sundu.
Genel Başkanımız Atila Şimşek "TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyon Raporunun Değerlendirilmesi" adlı sunumunu yaptı. 
Genel Başkan yardımcılarımızdan Sezayi Altun ise " Ne Mutlu Türk'üm, İstikbal Benim" adlı sunumunu yaptı.
Soru cevap kısmından sonra, "TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyon Raporunun Değerlendirilmesinin Cumhurbaşkanlığı, TBMM Başkanlığı, Mecliste grubu bulunan partilerin grup başkanlarına, mecliste milletvekili bulunan partilerin başkanlarına ve ulusal basına gönderilmesi kararlaştırıldı.


Bu haber 429 kez okundu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                                                   7 + 7 = ?

  • Çelenk Koyma
    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlam...

  • Türk Gücü SK
    17 Mayıs 2026 tarihinde Onur Spor ile yaptığımız maçı...

  • Türk Gücü SK
    10 Mayıs 2026 günü Kalkım Spor ile yaptığımız maçı...

  • 3 Mayıs Kutlamaları
    3 Mayıs kutlamaları çerçevesinde MAYA Topluluğunun Ank...

  • 3 Mayıs
    3 Mayıs 2026 Türkçüler Gününde İzmir İl Başkanlığ...

  • EL-UCUN TV
    28 Eylül 2020 günü saat 19.00 da Türk Hareketi Genel BaÅ...

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

  • EL-UCUN TV

    Sizinle gurur duyuyorum değerli büyüğüm komutanım , her zaman sizinle

ANKETLER

Terörsüz Türkiye Çalışmalarını Doğru Buluyormusunuz

Türk Hareketi Derneği-THD © 2016 |Web Sitemiz Türk Hareketine Aittir İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Espower Bilisim