Kerkük Mitingi
2017-04-02 22:15

Kerkük Mitingi

2 Nisan 2017 Pazar günü, Irak Türkleri Yardımlaşma Derneği, Kerkük valiliğinin “Devlet dairelerinde bundan sonra kürt paçavraları asılacak” kararını pretosto etmek için Güvenpark-Kızılay’da bir miting tertipledi.

Miting’e vatandaşlar, sivil toplum örgütleri ve Ankara’da yaşayan Türkmenler büyük ilgi gösterdi.

Mitinge TÜRK HAREKETİ tam kadro ile katıldı. Her zaman ve her yerde olduğu gibi bu mitingde de Türkmen kardeşlerini yalnız bırakmadı. Daima Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğunu vurguladı.

Mitingde Kerkük’ün Türk vatanının bir parçası olduğu, Misak-ı Milli sınırları içerisinde olduğu bir kez daha vurgulanarak, Kuzey Irak’ta hiçbir oldu bittiyi kabul etmeyeceğimiz belirtildi.