AMAÇ VE İLKELERİMİZ
2017-08-08 21:52

AMAÇ VE İLKELERİMİZ

TÜRK HAREKETİ
Ülkemizde Türklük bilinci ve ruhu sistemli bir şekilde yok edilmek, Türkiye Cumhuriyeti parçalanmak ve Orta Asya’da yer alan Bağımsız Türk Cumhuriyetlerinden uzak tutulmak istenmektedir.
Türk Hareketi;
Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan ve kendisini ayrılıkçı olarak kabul eden gruplarla mücadele etmek, ülkenin birlik ve bütünlüğünü korumak, güçlü devlet, güçlü millet ve güçlü ordu tesis etmek ideali ile yola çıkmıştır.
Türk Hareketi;
Bu hareketi ile koordineli olarak, AB, Slav, Çin, Fars ve ABD tehdidi altındaki Bağımsız Türk Cumhuriyetleri ile adeta esir gibi yaşayan 300 milyondan fazla Özerk Türk devletleri ve topluluklarını “Türk Birliği” altında birleştirmeyi savunmaktadır.
Kurulacak Türk Birliği, başta Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya’da barışın, huzurun ve kalkınmanın teminatı olacağı gibi dünya barışının da teminatı olacağına inanmaktadır.

BİZİM DAVAMIZ;
1. TÜRKÇÜLÜK DAVASIDIR.
2. TÜRK’Ü VE TÜRK VATANLARINI İLELEBET YAŞATMA DAVASIDIR.

3. GÜÇLÜ TÜRKİYE YARATMA DAVASIDIR.
4. BAŞKA MİLLETLERİN İDARESİ ALTINDA YAŞAYAN TÜRKLERİ BAĞIMSIZLIKLARINA KAVUŞTURMA DAVASIDIR.

5. BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİNİ KURMA DAVASIDIR.
6.TÜRK KÜLTÜR VE MEDENİYETİNİ TANITMA, YÜCELTME VE YÜKSELTME DAVASIDIR.

7. DÜNYANIN NERESİNDE YAŞARSA YAŞASIN, HANGİ İNANÇTA OLURSA OLSUN, BİR TÜRK’ÜN PARMAĞI KANARSA, YÜREĞİNDE O ACIYI HİSSETME DAVASIDIR.
8. TÜRK İNSANINI BUGÜNKÜ MEDENİYET SEVİYESİ ÜZERİNE ÇIKARMA, İNSANCA YAŞAMA HAKKINA KAVUŞTURMA DAVASIDIR.

9. ADRİYATİK’TEN ÇİN SEDDİNE, KUZEY BUZ DENİZİ’NDEN TİBET YAYLASINA KADAR GENİŞ BÖLGEDE YAŞAYAN TÜRKLERİ BİRARAYA GETİRME DAVASIDIR.