SESLENİŞ
TÜRK HAREKETİNDEN SESLENİŞ
2017-08-14 10:46

SESLENİŞ

1. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesinin, Türk Devleti ve Milletinin temel ve esasını teşkil eden Türk Milliyetçiliğinin başta bilim ve teknoloji, kültür, eğitim ve siyaset olmak üzere her alan ve meslekte bir ideal ve ülkü olması ve gelişmesi için her türlü faaliyetlerde bulunmak. Milliyetçi çözüm yolları ve politikalar üreterek bunları kamuoyuna sunmak. Bu çizgideki idealist insanları bir araya getirmek, bunların çalışma ve ürünlerini halka arz etmek, bu surette anayasamızın değişmeyen temel başlangıç hükümleri doğrultusunda ve cumhuriyet rejimi altında Türk Milletinin ve devletinin ilelebet var olması ve giderek güçlenmesine yardımcı olmak.

2. Türk devlet ve toplulukları arasında dostluk, kardeşlik ve işbirliğini geliştirmek. Bu amaçla Türkiye’de ve diğer Türk Ülkelerinde kurultaylar tertiplemek. Kurultayların aldığı kararları değerlendirmek ve uygulamaya geçirmeye çalışmak. Karşılıklı eğitim, sanat, spor, kültür vb. alanlarda bilimsel çalışmalar yapmak amacıyla çalışmalarını yaptığımız derneğimiz yasal olarak kurulmuştur.

Davamız Türk Milliyetçiliği/Türkçülüktür. Bu davayı terk etmek, mücadeleden kaçmak, susmak, korkmak davaya ihanettir.

Türk’ün kutlu davası olan Güçlü Türkiye ve Türk Birliği yolundaki yürüyüşümüz başlamıştır.

Türk’ün bayrağını ebediyen dalgalandırmak, başka milletlerin boyunduruğu altında yaşayan Türk Vatanlarını bağımsızlıklarına kavuşturmak ve Türk Birliğini kurmak için varız.

Bu uğurda son nefesimize kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Biliyoruz ki…

Bizden sonra gelenler bu kutsal davayı ömürlerinin sonuna kadar devam ettireceklerdir.

Bu amaç ve düşüncede olanları da Türk Hareketine bekliyoruz.

Tanrı Türk’ü korusun ve yardımcısı olsun.

TÜRK HAREKETİ

• Genç Anadolu Partisi Ziyaret
    Genç Anadolu Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Alemdaroğl...

• Konferans