Sayın Zeybekin Ziyareti
2017-10-16 10:01

Sayın Zeybekin Ziyareti

Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve Hoş Geldiniz diyoruz.

Sayın Zeybek ile Türkiyenin, Ortadoğunun ve dünyanın güncel durumlarını konuştuk. Endişelerimizi dile getirdik.

Özellikle Irakdaki Türkmen kardeşlerimizin ve Kerkükün kaderine terkedilmesi en çok üzüldüğümüz konuların başında geliyordu.

Türkiyenin ileride bir iç savaşa bulaşması endişelerimizin başında yer aldı. TÜRKİYEnin bir Türk tarafından idare edilmesi ile Türkiyenin bu kötü girdaptan kurtulacağı benimsendi.

Bunun için Türkiyenin bir TÜRKÇÜ/TÜRK MİLLİYETÇİSİ partiye ihtiyaç olduğu vuırgulandı.

Sn. Zeybeke Türk Hareketi Başkanı tarafından günün önemine atfen TÜRK HAREKETİNİN bir plaketi hediye edildi.

Çalışmalara birlikte hareket etme inancı ile Sn. Zeybek uğurlandı.