Panel
2017-11-06 09:35

Panel

03 Kasım 2017 Cuma günü saat 19.30\'da Sincan-Etimesgut Türk ocağı Şubesinin hazırladığı  panele Türk Hareketi Başkanı Atila Şimşek ve Başkan yardımcısı İmdat Özcan katıldı

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halkbilimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Özkul Çobanoğlu\'nun konuşmacı olarak katıldığı “Türkçülük ve Ziya Gökalp” konulu panel çok verimli geçti.

Hocamızın özverili ve şevkle konuştuğu panel çok yayarlı oldu.

Paneli hazırlayan Sincan-Etimesgut Türk Ocağı Başkanı SayınMim. Kazım Ceylan\'a ve panele konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Özkul Çobanoğlu hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.