Eskişehir de görüşmelerimiz.
2018-11-06 13:34

Eskişehir de görüşmelerimiz.

3 Kasım 2018 günü Türk Hareketi Derneği genel Başkanı Atilla Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı İmdat Öazcan Eskişehire gittiler.

Genel Başkan Yardımcıları Faruk Gültekin ve Soner Çam tarafından karşılanan heyet, Türk Hareketi Broşürünün çıkartılması için gerekli mali desteğin sağlanması konusunda görüşmelerde bulundu.
Daha sonra Eskişehir Son Haberin canlı yayınına katılan Başkan Atila Şimşek, Türk Hareketinin amaçları, yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verdi.
Andımıza karşı çıkan çevrelere sert sözlerle cevap veren Şimşek, andımızın ırkçı bir söylem olmadığını belirtti.
Rabia işaretine de isyan eden şimşek, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Vatan sloganının eksik ve kasıtlı söylendiğini,TEK DİL olmadan kandırmaca olduğunu söyledi.