Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Eskişehir de görüşmelerimiz.
Türk Hareketi
2018-11-06 13:34

Eskişehir de görüşmelerimiz.

3 Kasım 2018 günü Türk Hareketi Derneği genel Başkanı Atilla Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı İmdat Öazcan Eskişehire gittiler.

Genel Başkan Yardımcıları Faruk Gültekin ve Soner Çam tarafından karşılanan heyet, Türk Hareketi Broşürünün çıkartılması için gerekli mali desteğin sağlanması konusunda görüşmelerde bulundu.
Daha sonra Eskişehir Son Haberin canlı yayınına katılan Başkan Atila Şimşek, Türk Hareketinin amaçları, yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verdi.
Andımıza karşı çıkan çevrelere sert sözlerle cevap veren Şimşek, andımızın ırkçı bir söylem olmadığını belirtti.
Rabia işaretine de isyan eden şimşek, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Vatan sloganının eksik ve kasıtlı söylendiğini,TEK DİL olmadan kandırmaca olduğunu söyledi.


Bu haber 2123 kez okundu.
  • Ziyaretler
    08 Haziran 2025 günü üyelerimizden Feriha Çelik Genel Me...

  • Bayramlaşma
    KurbaBayramlar Milli duygu ve inançların örf ve adetlerle...

  • Ziyaret
    Derneğimizin üyelerinden Abdullah Akgüneş ve arkadaşı ...

  • Manisa İl Temsilciliği
    10 Mayıs 2025 günü Manisa İl Temsilcimiz Necati Zengi ve...

  • 3 Mayıs
    3 Mart 1947 tarihinde 2 Numaralı Sıkıyönetim Mahkemesi &...

HAVA DURUMU

ANKARA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Avrupa Birliğine benzer bir Türk Birliğinin kurulmasını onaylıyormusunuz?

Türk Hareketi Derneği-THD © 2016 |Web Sitemiz Türk Hareketine Aittir İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Espower Bilisim