Mayıs 2019 Bulteni

Bu sayımızda;

* 3 Mayıs,
    * 19 Mayıs 1919, 100ncü Yıl Bildirisi,
    * Tütkiye'yi Türksüzleştirme Faaliyetleri incelenmiştir.

TÜRKİYE’Yİ TÜRKSÜZLEŞTİRME FAALİYETLERİ

“ Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir.”

“ Bu ülkeyi bir çift kadın memesine satarım.”

Yukarıda açıklanan sözler,  Türkiye’de yaşayan, aydın statüsündeki bir gazeteci müsveddesi tarafından söylenmiştir.

Küresel güçlerin hazırladığı büyük bir projenin aşağılık bir sözcüsünden başkası değildir bu sözleri söyleyen.

Merkezinde Türkiye’nin bulunduğu bu yeni küresel planları devreye sokan emperyalist güçlerin ne yapmak istediklerini Anadolu’nun gerçek sahipleri olan Türk Milliyetçileri bilmek ve önlem almak zorundadır.

Bu planın dört safhası bulunmaktadır.

1. Türk Sermayesinin Yok Edilmesi,

2. Halkın Bir birine Düşman Edilmesi,

3. Vatanın Yabancılaştırılması,

4. Türk’ün, Milli Ruh ve bilinçten Uzaklaştırılması,

1. Türk Sermayesinin Yok Edilmesi,

Türkiye’nin üretim tabanının yabancılara devredilmesi sürecinde en önemli unsur finans sektörünün teslimiyetidir.

28 Şubat sürecinde “yeşil sermaye” öcüsü yaratılarak sindirilen Anadolu sermayesi, 2001 krizi ile birlikte küresel güç bankerlerine sunulmuştur. Bugün, ekonomideki köşe başlarının Türk olmayan unsurlar tarafından tutulduğu göz önüne alındığında ve Türk sermayedarların sermayelerini yurt dışına taşıdığı bir

gerçektir.

2. Halkın Bir birine Düşman Edilmesi,

Türkiye Atatürk’ün vefatından sonra Milli Devlet olma yolunda devamlı gerilemiş, bugün ABD, AB, Arap ve Siyonist propaganda ve yardımları ile neredeyse nüfusunun 1/3’nü teşkil eden bir grup, azınlık olarak kabul edilme noktasına gelirken, Irak ve Suriye’de meydana gelen olaylardan sonra Türkiye’ye sığınanlar açıkça kültürel, sosyal, siyasi etkinliklere girişmekten geri durmamışlardır.

Diğer bir ayak da, Siyasilerin oy kapma yarışında kullandıkları İslam dinidir. Türkiye’de İslam bazı din adamı görünümündeki meczuplar ve siyasiler tarafından sürekli manipüle edilmektedir. Laik/İslamcı ayırımının yanı sıra mezhepsel ve cemaatsel kışkırtmalar devam etmektedir.

3. Vatanın Yabancılaştırılması,

Burada önce şunu vurgulamak gerekmekte ve bütün dünya şunu bilmelidir. Türk Milleti bu toprakların bekçisi değil M.Ö. 17 bininci yüzyıldan beri sahibidir.

Bu topraklarda üst kimlik Türk’üdür. Hangi ırktan, hangi dinden olursa olsun bunu kabul etmek zorundadır.

Çevremizde yaşayan komşularımız, Avrupa ve Amerika’da yaşayan her millet, öncelikle “Oryantalist” fikirlerden vazgeçmeli ve Türkiye ve çevresinde meydana gelen olaylara Türkiye’yi bulaştırmaktan kaçınmalıdır.”

Türk Ordusu macera ordusu değil, Türk Vatanının, Türk Milletinin ordusudur. Somali’de, Afganistan’da dolar karşılığında kullanılan ordu olmamalıdır. Ve asla Ne Irak kuzeyinde, ne de Suriye kuzeyinde kurulmaya çalışılan ne idiğü belirsiz sözde devletlerin garantörlüğünü üstlenmemelidir.

4. Türk’ün Milli Ruh ve Milli Bilinçten Uzaklaştırılması,

Yabancı komuta merkezlerince yönetilen bazı siyasetçi ve akademisyenlerin “TÜRK diye bir ırk yoktur. İstiklal Savaşı yalandır, Timur, Cengiz Türk değildir, Tarihte Asya’da kurulanlar Türk Devleti değildir.” palavralarından sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin isminin ve bayrağının değiştirilme faaliyetleri, T. C.nin devlet kuruluş ve bankalardan kaldırılması, andımızın yasaklanması, hatta İstiklal Marşımızın güftesinin değiştirilmeye kalkışılması Milli Ruh ve Bilinçte yabancılaşma çalışmalarının tezahürüdür.

Son yıllarda özellikle siyasi Erk’e mensup üyelerce ve bu Erk’e mensup din adamlarınca İslam Dini adı altında Araplaştırma faaliyetleri dikkati çekicidir. Din kisvesi altında Türk Milletine Arap Kültürü ekilmeye çalışılmaktadır.

TÜRK MİLLETİ, ÖZELLİKLE TÜRK GENCİ BU OYUNLARIN ÜSTESİNDEN ELBETTE GELECEKTİR.

Atila ŞİMŞEK

THD Gen. Bşk.

Bu haber 2015 kez okundu.